Els equips ‘grans’ manen en el Memorial Yeray Darias

10-12-2017
Actualitzat: 10-12-2017 10:25
  • Els equips ‘grans’ manen en el Memorial Yeray Darias

Els equips grans van dominar la jornada inaugural del Memorial Yeray Darias, que coincideix amb la sisena Copa Cases de Ponent, que es disputa a Balaguer amb la participació de 32 conjunts de categoria alevina. Els favorits no van fallar i van segellar el pas a la segona fase, que arrancarà avui a les 09.45 h. FC Barcelona, Espanyol, Atlètic de Madrid, Reial Societat, València, Vila-real i Saragossa, entre d’altres, formaran part dels setze equips que lluitaran pel títol. El Barça va guanyar els tres partits del seu grup, en el qual el Balaguer va accedir com a segon a l’imposar-se a Guissona (2-0) i Roses (6-0). L’Espanyol també va tancar la primera fase amb ple de victòries a la seua lligueta, on un altre equip del Balaguer també va aconseguir el pas guanyant el Roses (1-0) i Fontsanta Fatjó (1-0). També va obtenir la classificació l’equip de l’Atlètic Segre, en un grup de domini de l’Atlètic de Madrid. Els de Cappont, que només van cedir davant dels matalassers, van batre Fraga (5-1) i Baix Segrià (2-0). El quart equip lleidatà que estarà en la segona ronda és el Bordeta, que en el seu grup va competir amb el Vila-real. Van accedir com a segons al guanyar Balaguer (2-0) i Rialp (8-0). També va ser campió del seu grup la Reial Societat, que va guanyar els tres partits davant de Can Trias, que va passar com a segon, FIF Lleida i Balaguer.

En l’A, l’Igualada va ser el que va passar a la segona ronda com a primer classificat, al davant de l’Eibar, mentre que Mollerussa i Balaguer van ocupar la tercera i quarta posicions, respectivament. El València, amb el ple de victòries al grup G, també va passar com a campió, al davant del Joanenc, i van quedar eliminats dos equips lleidatans, Balàfia i Bellpuig. Finalment, en el grup H, la primera posició va ser per al Saragossa, que també va guanyar tots els partits. La segona va ser per a l’Osasuna, que va impedir la classificació dels equips de l’Artesa de Segre i l’Escola la Noguera.

El Memorial Yeray Darias, la final del qual es disputa a les 13.30 h, recorda la figura del futbolista lleidatà que va morir en accident l’1 de gener i que formava part del primer equip del CF Balaguer, organitzador del torneig i de la sisena edició de la Copa Cases de Ponent.