REDACCIÓ
03-09-2018
Actualitzat: 03-09-2018 10:47
  • Els errors condemnen el filial

El Lleida Esportiu B va estrenar ahir la temporada perdent al Municipal de Gardeny davant del Júpiter per 1-2. Els barcelonins, d’aquesta manera, es van emportar els primers tres punts al primer partit de la campanya, que és la cinquena consecutiva per al filial blau, encara un equip en procés de construcció i que ahir va debutar amb Jordi López Mena a la banqueta.

La primera part va estar marcada per la intensitat i el dinamisme amb què es va jugar, malgrat la calor, i el Júpiter va tenir al seu historial el control del matx. Els barcelonins van fer valer l’experiència per madurar el partit i mantenir allunyat de la porteria el Lleida B. I a banda, es van avançar a prop del quart d’hora de joc, gràcies a una diana de Prat (0-1).

Tanmateix, i tot just quatre minuts després, Soldevila va neutralitzar el gol del Júpiter fent pujar l’empat a l’electrònic. L’ariet lleidatà va aprofitar la descoordinació de la defensa jupitenca per batre Cocera. Un tret que va superar per alt el porter en la que era la segona jugada d’estratègia dels de Jordi López Mena (1-1).

El gol va suposar una injecció de moral que va permetre als lleidatans començar a funcionar a la sala de màquines, i arribar amb més perill als metres finals, encara que sense encert, en uns minuts que van ser de menys control i de més anades i vingudes que a l’inici del xoc.

Després de la represa, la tònica de l’encontre es va mantenir, i fins i tot hi va haver una ocasió clara per als de la Terra Ferma, en una acció de Soldevila dins de l’àrea, en la qual, no obstant, es va precipitar i va acabar enviant la pilota fora.

Seguidament va arribar el gol definitiu del xoc, després que Beltran aprofités el rebot posterior d’una bona parada de Vidal. Encara que el Lleida B va estar bé durant el segon temps, els errors defensius en tots dos gols van propiciar que el Júpiter, més experimentat i amb domini del joc aeri, sabés aprofitar les segones jugades per emportar-se els tres punts cap a Barcelona.

D’aquesta manera, els lleidatans van començar la temporada amb mal sabor de boca, que tindran l’oportunitat de treure’s al pròxim partit, un derbi contra l’EFAC.