A. FERNÁNDEZ
14-01-2018
Actualitzat: 14-01-2018 9:15
  • Els errors condemnen l’Alpicat

L’Alpicat va sucumbir novament, aquesta vegada davant de l’Andorra, a casa (1-2). I això que no va començar malament el conjunt local, ja que un gol de Pampliega al minut 23 va avançar un equip que estava sent millor sobre el terreny de joc. Tanmateix, dos errors defensius van permetre als andorrans tombar el marcador abans del descans. A la represa, els de Mena van buscar l’empat, però no van estar encertats.

L’encontre va començar amb ocasions per a tots dos contendents, i va ser el primer a avisar Gomà amb un fort xut, provant-ho en la rèplica Álex Sánchez, que va obligar Juanjo a salvar sobre la línia un gol gairebé segur. A poc a poc, els de Mena van començar a guanyar presència i al 23 va arribar l’1-0, després d’una pilota penjada de Niso i un rebuig al segon pal que va rematar Pampliega. Semblava que el partit anava de cara per als locals, però tot just cinc minuts després del gol, un error de Joel al rebutjar una pilota va permetre a Cristian robar l’esfèric i aconseguir l’empat a porteria buida (1-1). Amb el gol, l’Alpicat va abaixar el ritme i va tornar a veure’s sorprès al minut 37, en un rebuig en una falta que va tornar a aprofitar Cristian, atent al primer pal, per capgirar el marcador en menys de 15 minuts (1-2). Els visitants encara haurien pogut augmentar la seua renda amb dos accions de Ricard abans del descans.

Després de passar pels vestidors, l’Alpicat va arriscar en atac per provar d’aconseguir l’empat. Caste, per exemple, ho va intentar al 54 amb un xut aturat per Pol. El desavantatge els va portar a arriscar més en defensa i Joel va haver de lluir-se per evitar el gol visitant. Al 65, Traguany va xutar des de dins de l’àrea, i va sortir la pilota fora per poc. La fèrria defensa andorrana no va permetre a l’Alpicat tornar a trepitjar l’àrea fins al minut 83, amb una bona acció de Niso, que va llançar una centrada rematada per Vendrell a les mans de Pol.

Encara hi havia temps, i Juanjo, al minut 85, ho va intentar amb un bon xut, però per moltes ocasions que hi va haver, l’Alpicat no va aconseguir l’empat i ja encadena dos derrotes consecutives. Rep aquest dissabte que ve l’Igualada.