Els errors sentencien el Cervera

22-02-2016
Actualitzat: 22-02-2016 10:19
  • Els errors sentencien el Cervera

El Tàrrega va aprofitar els errors d’un Cervera en quadre per sumar els tres punts (0-3). El primer temps va poder començar molt bé per al conjunt local, però la seua triple ocasió en el primer minut no va acabar fructificant i el marcador es va mantenir amb l’empat a zero inicial. Durant el primer quart d’hora del partit, el Cervera va tenir la possessió de la pilota, però el domini no es va traduir en ocasions clares.

El primer gol de l’encontre va arribar en el minut 22, quan el Tàrrega va aprofitar una pèrdua al mig del camp del Cervera i va muntar un ràpid contraatac per la banda esquerra. La jugada va acabar amb una passada de la mort cap a Sylla, que va fer pujar el 0-1 al marcador. El Cervera va mostrar certa desorganització i falta d’intensitat durant els últims compassos del primer temps.

A la represa, el Cervera va moure la banqueta intentant buscar més pegada en els metres finals i a punt va estar d’aconseguir-ho, però la jugada que hauria pogut significar l’empat va acabar amb una gran intervenció del meta del Tàrrega, Ribera. Pocs minuts més tard, un mal córner executat pels locals va acabar convertint-se en un contraatac visitant que va finalitzar Jorba, per fer pujar el 0-2 al marcador (59’).

El Cervera, malgrat no jugar un bon partit, va plantar cara durant certes fases, però el segon gol encaixat va ser un cop difícil de superar, davant d’un Tàrrega molt seriós i ben plantat al terreny de joc, que va sentenciar definitivament el matx en el minut 68. Una pena màxima assenyalada a l’àrea local va ser transformada per Gallardo, que va fer pujar així el 0-3 final al marcador d’un Municipal de Cervera que ha viscut tardes millors.

Amb aquest resultat, el Cervera es mantindrà una jornada més amb 26 punts, situat a la zona mitjana de la taula. El Tàrrega, per la seua part, supera l’Alcoletge, que va caure golejat a casa davant de l’EFAC Almacelles (0-4), i se situa antepenúltim amb 18 punts. La pròxima jornada, el Cervera visitarà el difícil camp del Solsona, cinquè classificat, que va sumar els tres punts a domicili a Organyà (0-2), mentre que el Tàrrega intentarà mantenir la bona ratxa, després de dos victòries seguides, davant de la seua afició. Tindrà davant el Guissona, un rival directe en la lluita per evitar les posicions de descens, que ve de perdre a casa davant del Linyola.