Els gossos també poden anar de menú

REDACCIÓ
20-08-2020
  • Els gossos també poden anar de menú
  • Els gossos també poden anar de menú

El més habitual quan els amos d’un gos s’asseuen a la terrassa d’un restaurant a dinar o sopar, és que l’animal es quedi assegut al costat mirant fixament el menjar i esperant, si hi ha sort, que li donin alguna cosa. Si bé és cert que alguns establiments ofereixen aigua a les mascotes, fins al moment cap havia optat per donar-los menjar i així evitar-los el tràngol de veure com els seus propietaris s’ho acaben absolutament tot. Fins ara.

Des de fa al voltant d’un mes, el restaurant Himalaya, situat a la plaça la Sal, 1 de Lleida ofereix un menú per 3,50 euros que inclou pinso més paté de bou o pollastre (a escollir) i aigua pensat per als gossos que vagin a la terrassa del local amb els seus amos.

El local va preguntar al seu Instagram si havia d’oferir el servei i totes les respostes van ser positives

“Jo tinc gos i sempre que menjo fora veig que es queda amb les ganes mentre ens veu consumir, així que vaig proposar al propietari de l’establiment que podríem oferir un menú caní. Primer ho vam consultar amb els nostres seguidors d’Instagram fent una enquesta i totes les respostes van ser favorables. Així que des de fa més de tres setmanes oferim també aquest servei, que de moment està tenint una bona acollida”, va explicar la cap de sala del restaurant, Tamara Castellón. Encara que fins ara serveixen al voltant de tres menús canins a la setmana, esperen que més endavant augmentin. “L’actual situació amb la pandèmia i el fet que molta gent està de vacances fora de la ciutat fan que encara no hi hagi excessius clients. Tanmateix, esperem que a partir del mes que ve la cosa canviï”, va indicar Castellón.

En aquest sentit, des del restaurant sol·liciten que totes aquelles persones que hi vulguin anar, a l’hora de reservar indiquin que hi acudiran amb el seu gos. “No sol passar mai res, però per si de cas procuraríem que les taules amb mascota estiguessin més separades entre si”, va apuntar la cap de sala.

“Hem vingut a menjar aquí perquè ens agrada el lloc i no teníem ni idea d’aquesta iniciativa”, van explicar Joel Carmona i Laura Álvarez, una parella de Guissona que portaven la seua mascota, una gossa d’un mes i mig.

“Ens encanta que ells també puguin menjar i és d’agrair que pensin en els animals. A més, ens facilita molt la vida als amos”, va afirmar Álvarez.

Per la seua part, Carmona encara va anar més lluny i va afegir que “tinc un bar al costat del meu pare a Guissona i ens plantejarem oferir també aquest servei”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?