Els Grups Show atreuen 5.000 persones a Lleida

J.C. MONGE
14-02-2020
  • Els Grups Show atreuen 5.000 persones a Lleida

La celebració a Lleida, els pròxims dies 22 i 23 d’aquest mes, del Campionat de Catalunya de Grups Show de Patinatge Artístic atraurà uns 5.000 espectadors, que ompliran el Barris Nord, escenari de la competició. Lleida acull aquest torneig a causa de la inundació que va patir el pavelló Fontajau de Girona.

“És un minimundial d’aquesta modalitat”, va explicar ahir durant la presentació Eduard Casals, president del Comitè Català de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, ja que hi participaran alguns dels clubs que han dominat el Mundial aquests últims anys. “Hi participa el Girona, actual campió del món de grups grans; l’Olot, actual subcampió, però que ha estat dotze vegades campió del món; l’Aldea, campió del món de grups petits i el Reus, campió del món en júniors. Hi ha molt nivell”, va valorar Casals, que va estar acompanyat durant la presentació pel regidor d’Esports, Sergio González, i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge i delegat a Lleida, Toni Guiu.

Diversos clubs que dominen el mundial de la modalitat, entre els participants en el torneig de Lleida

Casals i Guiu van agrair el suport de la Paeria, ja que després del problema que va tenir la seu prevista, Girona, “la reacció va ser immediata”.

Casals va admetre que el torneig va arribar a perillar: “Que passi una cosa així quan queda un mes per a la competició és un greu problema. No és fàcil trobar amb tan poc temps un pavelló que pugui utilitzar-se al cent per cent tot un cap de setmana. La resposta de Lleida ens va treure els nervis”, va admetre. “I ha de ser un recinte amb capacitat per a cinc mil espectadors”, va afegir.

Guiu, per la seua part, va valorar que “Lleida podrà disfrutar una vegada més d’un espectacle d’aquest nivell. Agraïm a la Paeria el suport i a la Federació Catalana que hagi tornat a confiar en Lleida”.

La ciutat ja va ser escenari el 2014 del Campionat de Catalunya; el 2015 de la Copa de les Nacions; el 2017 del Campionat d’Espanya i el 2018 del Campionat d’Europa. A més a més, el proper mes de març el Barris Nord també acollirà el Campionat d’Espanya, encara que aquesta competició ja estava prevista al calendari.

Sergio González va destacar que, per poder acollir aquesta competició, s’han recol·locat tots els equips que havien d’utilitzar el Barris aquell cap de setmana i que es repartiran entre els pavellons de Pardinyes i l’Agnès Gregori.

Lleida comptarà amb quatre representants a la competició, el Lleida PA i el Juneda en grups petits i el Borges i l’Alguaire en Júniors. Les entrades costaran entre 11 i 13 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de cancel·lar les processons aquesta Setmana Santa?