Els jugadors de l’OK Lliga, contraris a jugar al juliol i sense públic

AGENCIES
16-04-2020
  • Els jugadors de l’OK Lliga, contraris a jugar al juliol i sense públic

Els jugadors de l’OK Lliga d’hoquei patins van deixar clar el seu desig d’acabar la temporada, però només si es garanteix la seua seguretat i salut davant de la pandèmia de coronavirus, mostrant-se contraris a “jugar al juliol”.

Els capitans dels setze equips participants, entre ells el llistat Andreu Tomàs, van mantenir un encontre aquesta setmana amb els representants de l’Associació de Jugadors i van acordar, “amb el vot favorable de la majoria”, una sèrie de propostes, entre les quals hi ha la seua disposició “a finalitzar la temporada jugant”.

Els capitans estan disposats a reprendre la competició sempre que se’ls garanteixi la salut

“Tanmateix, perquè això pogués produir-se s’haurà de garantir al cent per cent, pels òrgans organitzatius de la competició, la seguretat i salut dels integrants de tots els equips. En conseqüència, l’Associació de Jugadors es manifesta contrària a jugar cap tipus de competició fins que les condicions de salut i seguretat no siguin les adequades”, assenyalen en el comunicat.

L’associació també es manifesta “contrària a jugar durant el mes de juliol” i demana tenir “en compte la realitat dispar de la professionalitat de l’OK Lliga (on la gran part dels equips cobren 10 mesos, sense comptar impagaments), el possible solapament entre el final de la temporada 19-20 i la pretemporada 20-21; jugadors que han abandonat la disciplina dels equips; la inactivitat entre l’última jornada disputada i el reinici de la Lliga; i la transformació d’alguns pavellons en hospitals en l’actualitat”.

A més, si els òrgans competents decideixen finalitzar la campanya “jugant a porta tancada”, el sindicat va recalcar “la contrarietat” que comporta aquesta mesura amb “la implantació del play-off”, en al·lusió, diuen, al fet que “l’objectiu era omplir els pavellons”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?