Els millors alevins se citen en el Trofeu Albert Costa

X. PUJOL
21-03-2018
  • Els millors alevins se citen en el Trofeu Albert Costa

Les millors raquetes sub-13 d’Espanya tornaran a citar-se des d’aquest dissabte i fins al dimarts 27 de març a les instal·lacions del Club Tennis Urgell en un Trofeu Albert Costa que arriba a la majoria d’edat, en el marc d’un Torneig de Setmana Santa que assoleix la 29a edició, un dels més longeus d’aquesta categoria a nivell estatal. El millor tenista lleidatà de la història i excampió de Roland Garros va ser un dels il·lustres que el van disputar en l’etapa de formació, al costat dels dos actuals números u espanyols, Rafa Nafal i Garbiñe Muguruza. “El vaig jugar dos anys però mai vaig aconseguir guanyar-lo, sempre em vaig quedar en semifinals, i és una espina que tinc clavada”, va reconèixer ahir Albert Costa durant la presentació del torneig.

El torneig, considerat el Campionat d’Espanya oficiós, tornarà a reunir els millors alevins, especialment en el quadre femení, que comptarà amb la campiona d’Espanya i Catalunya, Victoria Jiménez, i amb la subcampiona estatal i guanyadora del Màsters Rafa Nadal Tour, Arianna Geerlings, membre de l’equip nacional al costat de Naroa Aranzábal, subcampiona del torneig que apadrina el balear i que en l’Albert Costa 2017 va perdre la final, resultat del qual vol rescabalar-se aquest any. En nois hi seran el subcampió estatal, Alejandro Melero, i dos semifinalistes del Màsters Rafa Nadal, Iker Sevilla i José Hernández.

La representació lleidatana serà a càrrec d’Àlex Oran i Rocío Roig, del CT Lleida, i Albert Pedrico i Elena Noguera, del CN Lleida. Tots els participants, com és tradició, s’allotjaran amb les famílies del club.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?