Els millors planters es donen cita avui a la Copa Atlas

REDACCIÓ
15-06-2019
  • Els millors planters es donen cita avui a la Copa Atlas

Algunes de les que poden ser les futures estrelles del futbol estatal es reuniran avui a les instal·lacions de l’Atlètic Segre i l’AEM, per jugar la fase final de la Copa Atlas Energia, que es disputa en les categories benjamina i alevina, cada una amb 16 equips. Deu entren directes en aquesta fase, a banda de sis més de sortits de la fase prèvia que es va disputar a Lleida i Tarragona el mes de maig passat.

Pel que fa al XXX Torneig Benjamí Formatiu - IV Copa Atlas Energia, de categoria benjamina, tant la fase de grups que comença a les 11.00 hores com la fase final, des de les 16.00, es juga al Municipal Ramon Farrús de l’At. Segre i hi participen FC Barcelona, València, Girona i Nàstic de Tarragona, entre d’altres, a part de l’At. Segre, enquadrat en el Grup A, amb el Barça i l’AEM, en el Grup C, amb el València. La final es disputarà a partir de les 19.30.

Quant a la IV Copa Atlas Energia alevina, la fase de grups es disputa avui al matí, a partir de les 9.00, a les instal·lacions de l’AEM, mentre que la fase final serà a partir de les 17.00 a les de l’At. Segre. La final del torneig s’ha previst a les 20.00 hores.

Destaca la participació dels equips alevins del FC Barcelona, València, Saragossa, Girona o Cornellà, mentre que la representació lleidatana també correspon a l’At. Segre, que està en el Grup C, amb el Saragossa i a l’AEM, en el Grup A, juntament amb el València.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next