Els Mossos celebren el Dia de les Esquadres a la Regió Policial de Ponent i Pirineus

REDACCIÓ
Publicat: 
20-04-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Mossos celebren el Dia de les Esquadres a la Regió Policial de Ponent i Pirineus
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Ponent (RPP) i Regió Policial Pirineu Occidental (RPPO) celebraran demà dijous, 21 d'abril, el Dia de les Esquadres.

L'acte a la RPPO es realitzarà a les 11:30 hores, a la Sala Sant Domènec, a La Seu d’Urgell, amb l’assistència del director general de la policia, Pere Ferrer, el delegat del Govern de la Generalitat al Pirineu i Aran, Ricard Pérez, l’alcalde de La Seu d’Urgell, Francesc Viaplana i el cap de la RPPO, intendent Daniel Pérez, entre altres autoritats.

Pel que fa a la RPP, l'acte es celebrarà a les 11:00 hores, a l'església Santa Maria, a Balaguer, amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, el comissari en cap, Josep Maria Estela, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i el cap de la RPP, intendent Jordi Dalmau, entre altres autoritats.

En el decurs d'aquests actes institucionals es lliuraran felicitacions i condecoracions en reconeixement d'actuacions rellevants i meritòries així com per trajectòries professionals. També es reconeixerà el treball del personal del servei d'administració, d'altres cossos de seguretat i ciutadans.

Preguem confirmeu la vostra assistència al telèfon 973 700 040 de l'Àrea de Comunicació dels Mossos d'Esquadra de Lleida o al correu electrònic com.mossoslle@gencat.cat

Comparteix

També t'interessarà