Els Mossos comptabilitzen divuit radars inutilitzats a Lleida pel sabotatge

A.G.B.
07-12-2019
  • Els Mossos comptabilitzen divuit radars inutilitzats a Lleida pel sabotatge

Els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat un total de divuit radars danyats i inutilitzats a les carreteres de les comarques de Lleida pel boicot que es va produir dijous a la matinada i que va reivindicar un grup independentista denominat L’Estaca.  Es tracta d’aparells de carreteres situades a les comarques del pla, és a dir, Segrià, Noguera, Pla d’Urgell, les Garrigues, Urgell i Segarra.

Concretament, els cinemòmetres que han patit danys són a la C-12 a Lleida (2) i Sarroca, l’N-240 a Lleida, Juneda i Vinaixa, la C-26 a la Sentiu de Sió, l’AP-2 a les Borges, Castelldans i l’Albi, l’A-2 a Cervera, la C-26 a Algerri, la C-14 a Ponts, l’L-200 a Miralcamp, l’L-310 a Concabella i la Figuerosa, l’N-II a Alcarràs i la C-53 a Bellcaire d’Urgell. S’ha de destacar que dies enrere també van patir danys radars del Solsonès.

En canvi, no consten danys als aparells de les vies de la comarques del Pirineu. El boicot també s’ha produït a la resta de Catalunya i, en algun cas, han arribat a calar foc a l’aparell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...