Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes a Mollerussa per robar a l’interior de dos vehicles

REDACCIÓ
01-04-2020
  • El jutjat de guàrdia deixa en llibertat als dos germans detinguts per la mort del seu cunyat a Lleida

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Mollerussa dos homes, de 71 i 35 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Miralcamp, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van passar ahir en el transcurs d'un control policial que s'estava efectuant, amb motiu de les restriccions establertes pel Covid-19, al quilòmetre 1,8 de la carretera LV-2001, al terme municipal de Mollerussa.

Pels volts de les 11.30 hores els mossos van aturar un vehicle ocupat per dues persones i les van denunciar per incomplir les normes de confinament. En el moment que estaven efectuant les denuncies es van adornar que a l'interior del vehicle portaven eines de treball de dubtosa procedència. Després de diverses comprovacions, es va constatar que dues tisores de podar que hi havia entre les eines havien estat sostretes, els passat dia 9 de març, de l'interior de dues furgonetes estacionades al Palau d'Anglesola.

Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els robatoris. La investigació continua oberta per determinar la procedència de la resta d’eines comissades.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?