Els Mossos d'Esquadra detenen una parella al Pallars Sobirà per tràfic de drogues

REDACCIÓ
Publicat: 
15-07-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Mossos d'Esquadra detenen una parella al Pallars Sobirà per tràfic de drogues
    Peu de foto: 
    FOTO: Miquel de Santiago

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres un home i una dona, de 31 i 28 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
 
Les detencions són resultat d’una investigació oberta fa mesos i que s’ha desenvolupat durant el darrer any, després de rebre diverses informacions que apuntaven a la presència d’una parella, amb residència  a Rialp, que es dedicaria a vendre substàncies estupefaents a consumidors de la comarca.
 
Les primeres gestions van permetre confirmar l'il·lícit penal, concretar el pis localitzat a Rialp i la identitat de les persones relacionades.
 
Posteriorment, i en la investigació, es va constatar la venda de substàncies estupefaents tant al pis com des dels vehicles que utilitzaven habitualment i en una discoteca de la població de Sort que regentava una de les persones investigades.
 
Un cop recollits els indicis suficients es va iniciar la fase final de la investigació amb l'entrada i perquisició al domicili dels sospitosos i a l'establiment d'oci nocturn.
 
El passat dimecres, a primera hora del matí, es va iniciar el dispositiu amb la participació també d'agents de seguretat ciutadana, ARRO i Canina.
 
En total es van localitzar 21.250 euros en metàl·lic, un paquet de 95 grams de cocaïna i embolcalls preparats per a la venda, una cinquantena de pastilles d'un medicament per la disfunció erèctil adquirits a Centreamèrica, retalls de plàstic i telèfons mòbils.
 
Davant els fets les dues persones van quedar detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten nous comisos derivats de l’activitat delictiva.
 
Els detinguts han passat avui a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

Comparteix

També t'interessarà