Els municipis intensifiquen els treballs de desinfecció

X.R.
19-03-2020
  • Els municipis intensifiquen els treballs de desinfecció
  • Els municipis intensifiquen els treballs de desinfecció

Els municipis de Lleida intensifiquen els treballs de desinfecció de carrers, equipaments, places i parcs per prevenir possibles contagis de coronavirus. En aquest sentit, l’ajuntament de Mollerussa ha reforçat durant aquesta setmana la neteja de la via pública per poder frenar d’aquesta manera l’expansió del Covid-19. Per això, també desinfecta equipaments municipals, malgrat que romanen tancats des de dijous passat.

El consistori va recordar a la població que és necessari que se segueixin les mesures i estar-se a casa. A més, van assenyalar que avui és festiu local a la ciutat i que els establiments comercials autoritzats obriran com si es tractés d’un diumenge.

Per la seua part, operaris municipals d’Alcarràs netejaran amb desinfectant els carrers i places i preveuen dur a terme aquests treballs cada dia si la meteorologia ho permet. L’alcalde, Manel Ezquerra, va explicar que “el producte actua per contacte, la seua eficàcia està contrastada i elimina virus i bacteris”. “Ja vam dur a terme una primera desinfecció diumenge i la repetirem cada dia en horari diürn, perquè hem de fer tot el que estigui al nostre abast”, va dir Ezquerra.

Així mateix, l’equip de serveis municipals de l’ajuntament d’Agramunt desinfecta els carrers de tots els pobles del municipi, el consistori de Torrelameu va dur a terme ahir aquests treballs als carrers i places del centre de la població, Vilanova de la Barca va netejar totes les vies i places, Torres de Segre també va desinfectar equipaments municipals i el Pont de Suert preveu actuar en diversos punts de la localitat. El consistori de les Borges ha iniciat la desinfecció de places, carrers, baranes, contenidors i zones vulnerables.

A més, Marisa Xandri, edil del PP a Lleida ciutat, va instar la Paeria a sumar-se a la iniciativa d’Asaja, que cedeix la maquinària per desinfectar carrers.

Desinfectar carrers és una mesura que se suma a les recomanacions de l’Estat i la Generalitat. D’altra banda, l’ajuntament de Lleida va suspendre ahir el servei de recollida de voluminosos i les deixalleries dels barris.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next