Els pares i mares celebren seguir amb la gestió de menjadors escolars

REDACCIÓ
Publicat: 
05-02-2020
Actualitzat: 05-02-2020 10:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els pares i mares celebren seguir amb la gestió de menjadors escolars

La Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya va celebrar ahir el rebuig de la comissió d’Economia del Parlament de la llei Aragonès, que volia regular les contractacions de serveis públics a les administracions i qüestionava que les entitats de pares poguessin gestionar els menjadors escolars. “Hem aconseguit parar aquest despropòsit”, va indicar la seua presidenta, Belén Tascón, amb referència a la plataforma Aturem la llei Aragonès.

De fet, pares, alumnes i centres han protagonitzat actes de protesta per aquesta raó. La plataforma SOS Menjadors de Lleida creu que es tracta d’una “victòria a mitges” i va reclamar una regulació que blindi el model de gestió de menjadors per part d’entitats de pares. “Els convenis estan caducats i estem en una situació d’anormalitat legal”. En aquest sentit, la coordinadora SOS Menjadors Escolars Públics va assegurar que la llei d’acompanyament dels pressupostos establirà el marc legal per a aquesta finalitat.

El sindicat Metges de Catalunya va dir que la normativa preveia la subcontractació de “parts accessòries” dels serveis amb empreses o entitats especialitzades i hi podria haver dificultats pel que fa al seu control”.

 

Comparteix

També t'interessarà