Els "rebosts de lectura" arriben a les places de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
26-03-2024
Actualitzat: 16-04-2024 12:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els "rebosts de lectura" arriben a les places de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L'organització Llavors de Vincle, amb el suport de l'Ajuntament de Lleida, ha engegat el projecte "Rebost de lectura", una iniciativa d'intercanvi gratuït de llibres (bookcrossing) que es desplega en diverses places i espais públics de la ciutat.

Aquest projecte consisteix en la instal·lació de petites caixes de fusta que funcionen com a biblioteques accessibles a tothom, permetent que qualsevol persona pugui deixar o agafar llibres de manera totalment gratuïta.

L'Ajuntament ha col·laborat en la fabricació dels suports de les caixes i s'encarrega de la seva instal·lació als espais públics. Aquesta setmana es col·locaran en diferents punts de la ciutat, incloent l'Espai Infantil Rovelló a l'avinguda de Blondel, les places Maria Mercè Marçal i del Treball, així com el Parc de l'Aigua.

A més del suport municipal, el projecte compta amb la implicació del Cercle de Belles Arts, l'Escola del Treball, diverses llibreries locals i associacions de famílies dels centres educatius de la ciutat. Aquesta col·laboració múltiple reflecteix un esforç comunitari per fomentar la lectura i facilitar l'accés als llibres a tota la població.

Comparteix

També t'interessarà