Els reis de la pista de ball

P. RODELLAR
16-10-2020
  • Els reis de la pista de ball

La parella de ballarins formada pel lleidatà Marc Bonilla i Ainhoa Culebradas, de Reus, els dos de divuit anys, es va alçar dilluns passat a Alacant com la guanyadora del campionat d’Espanya de 10 balls (una modalitat que combina tant la dansa estàndard com la llatina) en la categoria Youth (de 16 a 18 anys). Els dos esportistes, que formen part del club esportiu Didance de Lleida i que fa al voltant de dos anys i mig que ballen junts, van competir contra vint-i-tres parelles més, i van portar a terme durant tota la jornada un total de trenta balls fins a emportar-se el primer premi.

“Hem treballat moltíssim per aconseguir-ho, estic molt content”, va explicar a aquest diari Marc Bonilla, que balla des dels set anys. “Quan vaig començar era bastant descoordinat, tanmateix, la disciplina i l’entrenament m’han portat fins aquí”, va afirmar. “Han estat uns mesos de moltíssim esforç i incertesa a causa de la pandèmia, però són grans ballarins i molt treballadors”, va afirmar l’entrenador de la parella, David Carrillo.

Així mateix, Carrillo també va indicar que Bonilla se’n va anar a viure Reus durant el confinament perimetral del Segrià per poder continuar entrenant-se i que, posteriorment, Culebradas va passar dos mesos a Lleida per continuar practicant fins poc abans de la competició. “Ha estat molt difícil perquè no hi ha hagut cap campionat previ que servís per veure en quin punt estàvem.” Per la seua part, Ainhoa, que balla des dels sis anys, va apuntar que tornar “per fi” a les pistes de ball i guanyar aquest campionat li ha “fet molta il·lusió i l’ha emocionat molt”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta