⏯️ Els ritmes soul de Koko-Jean & The Tonics i Dani Nel·lo clouran el Tàrrega Sona 2021

REDACCIÓ
20-04-2021
  • ⏯️ Els ritmes soul de Koko-Jean & The Tonics i Dani Nel·lo clouran el Tàrrega Sona 2021

El cicle de concerts Tàrrega Sona 2021 es clourà el proper dissabte 24 d’abril amb ritmes soul i R&B. L’essència de la música negra reviurà al Teatre Ateneu de la mà de la formació barcelonina Koko-Jean & The Tonics. Fent costat al quartet, actuarà el veterà saxofonista Dani Nel·lo, que a la vegada és el productor del treball que presentaran a la capital de l’Urgell. Titulat Please Mr. Milton, l’àlbum és un homenatge explícit al músic Little Milton, icona del gènere soul. La vocalista Koko-Jean Davis, antiga vocalista de The Excitements, capitanejarà la proposta demostrant una vegada més perquè és considerada un remolí dalt l’escenari. Un so fresc, excitant i alhora elegant que arrodoniran Víctor Puertas als teclats, Dani Baraldés a la guitarra i Anton Jarl a la bateria.


Uneix-te al canal de Telegram de LLEIDA.COM!


Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert s’ha reprogramat per dissabte vinent després que fou cancel·lat el passat 6 de febrer a causa del tancament d’equipaments municipals per la pandèmia. Les entrades adquirides llavors són igualment vàlides i encara hi ha localitats disponibles. El cartell es completarà amb l’actuació del duo A-Rítmiks, integrat pel ballarí de claqué Jofre Costa i el percussionista Gerard Muntané, dos joves targarins que han sorprès arreu de Catalunya i part d’Europa fent valer el seu talent a l’hora d’improvisar base rítmica i plasticitat.

L’Ajuntament de Tàrrega continua així dinamitzant el calendari d’activitats culturals donant suport als sectors de la música, l’espectacle i les arts escèniques, severament afectats per les restriccions de la pandèmia. A més, sota la marca KM Cultural, la capital de l’Urgell manté la seva aposta per facilitar plataformes d’exhibició als artistes del territori perquè puguin fer arribar les seves propostes al públic. Compatibilitzant cultura i salut, la sala del Teatre Ateneu s’ajusta als protocols de seguretat sanitària amb la reducció de l’aforament al 50%, circuits d’entrada i sortida, desinfecció de l’espai i ús obligat de mascareta i gel hidroalcohòlic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta