Els sindicats mantenen la vaga al Grup Jorge a l'espera d'avenços

I. CHIVA
14-06-2018
  • Els sindicats mantenen la vaga al Grup Jorge a l'espera d'avenços

CCOO i UGT mantenen la convocatòria de vaga indefinida a les plantes del Grup Jorge a Mollerussa i Santa Eugènia de Berga a causa de l’amenaça de l’empresa de traslladar la seua activitat fora de Catalunya, la qual cosa deixaria sense feina els 300 empleats de la factoria del Pla d’Urgell. En aquest sentit, el secretari general de FITAG-UGT a Lleida, Antonio Rodríguez, es va mostrar expectant davant de la reunió que mantindran avui amb el Grup Jorge i va obrir la porta que, “si hi ha bona voluntat per part de l’empresa”, es pugui “ajornar la vaga”.

Igualment, Rodríguez va indicar que la mobilització es mantindrà en els dos escorxadors “independentment” que els “falsos autònoms” de la planta d’Osona decidissin dissabte en assemblea no secundar-la.

Tots dos sindicats han constituït un comitè que integra quatre representants dels treballadors del Grup Jorge, tres dels empleats de l’escorxador de Santa Eugènia de Berga i un del de Mollerussa per a les reunions amb l’empresa i la Generalitat, que actua de mediadora.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?