Els veïns de Maldà decideixen i prioritzen les inversions

REDACCIÓ
07-01-2019
  • Els veïns de Maldà decideixen i prioritzen les inversions

Maldà va celebrar divendres a la nit la primera assemblea ciutadana per debatre el pressupost del consistori per al 2019. En aquest municipi de l’Urgell són els veïns els que decideixen i prioritzen les inversions que es portaran a terme.

L’alcalde, Sebastià Mata, va destacar que “es tracta d’un exercici de coresponsabilitat amb la població, ja que l’ajuntament és una institució permeable i amb aquest debat, podem treballar en projectes que realment interessen o que els veïns consideren necessaris”. El pressupost de l’ajuntament per aquest 2019 ascendeix a 877.075 euros, dels quals uns 300.000 euros són inversions, si bé la meitat es destinaran a una potabilitzadora. Segons Mata, “és una obra necessària, que ja vam programar el passat exercici però com que els ajuts ens arribaven tard, vam preferir deixar-la per aquest 2019 i no haver de recórrer a cap crèdit”. Un altre projecte del qual es durà a terme una primera fase aquest any és el parc del castell amb material reciclat.

A la reunió de divendres passat els veïns van fer les seues propostes, que l’equip de govern estudiarà i aquest divendres exposarà per votar entre tots la prioritat de les actuacions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?