Els viatges de l’Imserso, a la venda a partir del 16 d’octubre

M.C.
27-09-2019
  • Els viatges de l’Imserso, a la venda a partir del 16 d’octubre

La comercialització dels viatges del programa de turisme de l’Imserso començarà el pròxim dia 16 d’octubre a les comarques lleidatanes. Malgrat que el recurs que va presentar Mundosenior a finals d’agost ha retardat un mes tot el procés, els lleidatans acreditats van començar a rebre dimecres les primeres cartes, amb les quals podran reservar o adquirir els bitllets per a les destinacions a través de les agències de viatges autoritzades a partir del dia que s’indiqui a la notificació.

A la província de Lleida, les vendes començaran el 16 d’octubre i es prolongaran fins al 18. El dia assignat dependrà de l’edat, la renda, l’historial de viatges a l’Imserso i el grau de discapacitat per visitar destinacions de la costa peninsular de 15, 10 i 8 dies i de la costa insular, a les Canàries i les Balears, amb estades de 4, 5 i 6 dies.

Mundosenior i Mundiplan han gestionat des de l’any 2015 aquests viatges per a la gent gran, el primer encarregat de la costa i interior i el segon, de les illes. Tanmateix, aquest any s’han invertit els papers, motiu pel qual Mundosenior posarà a la venda avui el seu Programa Turisme Social, que tindrà un preu que oscil·larà entre 155 i 410 euros i que comptarà amb noves destinacions de la costa peninsular.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?