Emma Carrasco voreja la final de 200 estils al Festival de la Joventut

REDACCIÓ
26-07-2019
  • Emma Carrasco voreja la final de 200 estils al Festival de la Joventut

La lleidatana Emma Carrasco (Inef) es va quedar ahir a les portes de la final dels 200 estils de natació al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE), que es disputa a Bakú. Carrasco va ser onzena en semifinals amb un temps de 2:21.74, fregant el crono de la vuitena classificada, la russa Anastasia Markova (2:21.12). La lleidatana i Markova van ser les dos úniques nadadores nascudes el 2005 a semifinals, ronda que va assolir Carrasco al firmar el desè millor crono a les sèries (2:22.33). A banda d’estar entre les setze millors, la lleidatana havia de superar l’altra nadadora de la selecció espanyola per accedir a semifinals i Carla Hurtado va ser setzena (2:22.94).

La nadadora de l’Inef també va participar dimarts a les sèries dels 200 braça, on va caure eliminada a causa de la norma que només accedeix a semifinals una nadadora per país.

A més, la també lleidatana Aida Alemany disputarà avui la final dels 2.000 metres obstacles en la competició d’atletisme. L’atleta del JA Arbeca i resident a Os de Balaguer parteix amb la quarta millor marca, per la qual cosa té opcions d’aconseguir medalla. Finalment, Ai Tsunoda disputa avui la competició de judo en la categoria de 70 quilograms.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?