En marxa l’ordenació del trànsit a la plaça Major de Tàrrega

REDACCIÓ
10-08-2019
  • En marxa l’ordenació del trànsit a la plaça Major de Tàrrega

La nova ordenació del trànsit de la plaça Major de Tàrrega es va posar en marxa ahir sense incidents. Per fer visibles les noves zones d’estacionament limitat per a usos de càrrega i descàrrega de mercaderies i per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda, l’ajuntament ha instal·lat dos grans plafons informatius que d’aquí a unes setmanes se substituiran per uns senyals definitius de menor mida.

A fi de minimitzar l’impacte visual i no embrutar el paviment de pedra, el consistori ha decidit apostar per la senyalització vertical i evitar l’horitzontal. Les places d’aparcament s’han situat davant la façana de l’edifici de La Caixa. S’han habilitat tres places: dos per a càrrega i descàrrega en bateria i una per a persones amb mobilitat reduïda.

Poden accedir-hi vehicles de càrrega i descàrrega i els de les persones amb mobilitat reduïda

La normativa, consensuada prèviament entre l’ajuntament de la capital de l’Urgell i els veïns i comerços de la zona, estipula uns horaris per a càrrega i descàrrega amb un temps limitat de 10 minuts, que són de dilluns a divendres de 7 a 11 hores i de 14 a 17.30 hores i els dissabtes de 7 a 11 hores mentre que els diumenges i dies festius estarà tancat.

De fet, es tracta del mateix horari que s’aplica als carrers del Carme, Major i Agoders, amb la finalitat unificar l’accés de càrrega i descàrrega de mercaderies a la zona del centre comercial de Tàrrega.

Per la seua part, els vehicles de persones amb mobilitat reduïda que disposin de la targeta d’aparcament identificativa poden entrar a la plaça Major de Tàrrega a qualsevol hora trucant a la Policia Local (973 500 092) perquè els obri l’accés baixant les pilones. El temps limitat d’estacionament en aquest cas és d’un quart d’hora.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta