Actualitat

Més notícies »

Encara no tens disfressa? Et donem 13 idees per fer-la a última hora

REDACCIÓ
10-02-2018

Què? Se t'han passat els dies i no has preparat cap disfressa per la rua d'aquesta tarda? No havies pensat disfressar-te i ara tens ganes d'apuntar-te a la festa? Els petits de la casa porten tot el matí suplicant que els facis alguna cosa per obeir el Rei Carnestoltes?

Calma! Aquí tens algunes idees d'emergència per fer-te en mitja hora una disfressa molongui que doni el pego.

(de res ;)

Amb cartró i roba negra

Si tens una caixa de cartró, un rotulador negre i roba negra per posar a sota (tampoc és necessari) ja tens aquesta disfressa de galeta. Només cal retallar la rodona i dibuixar-hi les lletres. Es col·loquen unes anses de paper o amb un cordill i... volilà!

Un complement divertit pot ser portar un got de llet per sucar ;)

Amb caixa de cartró i pintura

Només cal una caixa de cartró i pintura de colors. O papers de colors i cinta adhesiva de color negre. Retalles forats per al cap i els braços i ja està!

Amb cartolina i texans

Tens una samarreta de ratlles? O bé una de blanca que ja estigui vella? Doncs amb un rotulador, fas les ratlles negres i ho completes amb uns texans. Amb cartolina negra, és fàcil fer el barret de pirata, el cinturó i l'espasa. La part metàl·lica d'un penjarroba et pot servir de garfi.

Amb samarretes de colors i cartolina blanca

Un parell de samarretes de colors, algun element destacable tipus ulleres, bigoti, arrecades o perruca i un marc fet amb cartolina et pot convertir en un dels personatges del joc "Qui és qui?". L'interrogant també és clau. es pot fer amb cartolina i enganxar-ho.

Amb roba negra i cartolina blanca

Fàcil i resultón. A més, les disfresses en grup són molt divertides. Per convertir-se en peces de domino, només cal roba negra i fer els punts de color blanc. O a l'inrevès! Després, les performance van a càrrec de cadascú.

Amb bosses de brossa i cartolines

A la foto està més currat. Però aquesta disfressa de grup vuitantera és ben fàcil. Unes bosses de brossa de diferents colors i unes cartolines per als ulls i ja teniu els fantasmes. El comecocos és més complicat, però res que no es pugui fer amb Goma Eva groga o amb cartolina. Després, a jugar!

Amb samarretes de colors i goma Eva verda

T'agrada la fruita? Doncs va, en uns minuts, pots convertir una samarreta bàsica vermella i una de groga en maduixa i pinya amb un rotulador. La Goma Eva o una cartolina verda faran el complement ideal. T'animes?

Amb una tira de tela negra i un sac blanc

Si tens una samarreta de ratlles blanca i negra, només cal que et posis una tira negra amb dos forats a mode de màscara. Una mitja també pot servir. Un sac a la mà i ja estàs fet tot un lladre.

Amb un paraigües, un impermeable i un coixí

Vols anar de pluja? Destrossa un coixí i empega el farcit a un paraigües. Després, pots penjar fils amb gotes d'aigua fetes amb cartolina blava i posar-te un impermeable. Pots anar fent que mulles a la gent ;)

Amb paper de vàter

Aquesta sí que és fàcil de fer! Arribat de Halloween, la disfressa de mòmia només requereix que t'emboliquis en paper de vàter i que facis cara de monstre. 

Amb llana i dos pals

Embolica't en llana d'un color llempang i fes-te un cinturó gruixut amb paper o cartolina. Si poses unes lletres d'alguna marca de llanes, quedarà més autèntic. Els pals amb dos boles fetes amb paper d'alumini, per exemple, fan la resta.

Amb un paraigües trencat i roba vella

Les disfresses en parella donen bons resultats. Aquesta és una idea per improvisar una vestimenta divertida. Només cal acabar de destrossar un paraigües vell (serà una bona excusa per deixar de queixar-se cada cop que plou), trencar una samarreta que ja estigui per llençar i posar-se laca al cabell. Una mica de maquillatge (també a la samarreta) acabarà de completar-ho.

La parella de llamp també és fàcil. Només cal una cartolina groga o un bon tros de Goma Eva i a retallar!. També pot ajudar que et pintis llamps a la cara. El maquillatge sempre mola!

Amb cartolina i una diadema

Fes un vestit a mida en una cartolina i enganxate'l a la roba amb imperdibles. Recorda que la gràcia és que posis les peces que en el joc original serveixen per plegar-les i col·locar el vestit a sobre de la nina. Ho pintes ben bonic i ja vas de joguina vintage.

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta