Enric Duch: “Les empreses de Lleida estan amb nosaltres”

J.C.M.C.
01-02-2019
  • Enric Duch: “Les empreses de Lleida estan amb nosaltres”

Enric Duch, president del Lleida Llista, va agrair ahir als empresaris lleidatans que han donat el seu suport al club, fent funcions de primer patrocinador, en la presentació de la nova samarreta de l’entitat, que ja estrenarà aquest cap de setmana a la pista del Vic. “Us prometo que no us decebrem”, va assenyalar Duch, durant l’acte que va celebrar ahir a la Seu Vella, que també apareixerà a la samarreta, com una forma de suport al desig de la ciutat que l’emblemàtic monument sigui declarat Patrimoni Mundial de la Unesco. “El logotip recull dos temes, l’esponsorització dels empresaris lleidatans i la promoció de la nostra estimada Seu Vella. Ningú no entenia que un club campió d’Europa no tingués patrocinador. Ara podré dir, amb la boca ben gran, que els empresaris de Lleida estan amb nosaltres,” va dir Duch. La samarreta lluirà el logo del Turó de la Seu Vella i la frase “Empreses de Lleida”.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va celebrar aquesta acció de “màrqueting cooperatiu” i va animar els empresaris lleidatans a donar el seu suport a l’esport local. “El Llista és un club històric el projecte del qual va més enllà de participar en una competició”, va afegir.

Un total de setze empreses s’han unit per aportar un mínim de 2.000 euros cada una, per compensar la falta d’un patrocinador principal. “La temporada la tenim salvada gràcies a l’aportació d’aquestes empreses”, va afegir Duch. “Hem estats sis mesos sense portar patrocinador i gràcies a les empreses de Lleida per fi el portarem. Estem molt agraïts a la gent que ha cregut en el club i en el nostre projecte”, va afegir. Amb aquesta aportació al club faltarien ara uns 20.000 euros per tal de cobrir el pressupost.

D’altra banda, el club també participarà aquest any a la Copa del Rei i està a una ronda de tornar a la Final Four de l’Europe Cup.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta