Entrades a 15 € per a la Final Four de la Europe Cup

J.C. MONGE
06-04-2019
  • Entrades a 15 € per a la Final Four de la Europe Cup

Les entrades per presenciar les semifinals de la Europe Cup a l’Onze de Setembre, el 27 d’aquest mes, es posaran a la venda a 15 euros, mentre que la final del diumenge dia 28 tindrà el mateix preu. Així ho van acordar ahir el Lleida Llista, la Paeria i la World Skate Europe, Rick Hockey, la Federació Europea d’Hoquei, durant la visita en la qual aquest organisme va donar el vistiplau a la instal·lació que acollirà la Final Four per segon any consecutiu. També es van acordar els horaris, per la qual cosa la primera semifinal, entre els equips italians del Sarzana i del Valdagno, es jugarà a les 18.00, mentre que Lleida Llista i Voltregà jugaran la segona semifinal a les 20.45. La final, el diumenge 28, serà a les 19.00.

“Ha sigut una visita protocol·lària, perquè nosaltres ja coneixem la instal·lació, el club i la Paeria i sabem com organitzen les coses i ells ja ens coneixen a nosaltres”, explicava Lluís Ferrer, vicepresident de la World Skate Europe, Rick Hockey, després de la visita. “Ja es va organitzar la Final Four de l’any passat i una Copa del Rei, per la qual cosa la capacitat organitzativa no està en qüestió. És tot perfecte, tant des del Llista com des de la Paeria, i s’ha tractat de repassar les coses i definir horaris i preus de les entrades. La visita ha anat molt bé. Dóna tranquil·litat quan ja se sap que darrere hi ha una bona organització”, va explicar.

Les parts també van acordar que a cada club li correspondran unes 400 entrades per partit, mentre que l’organització se’n reserva 200 més.

La diferència respecte a l’any passat és que llavors les entrades de cada encontre de la semifinal van costar 10 euros, però en aquesta edició, atès que els dos primers semifinalistes són dos equips italians, s’ha fixat un preu conjunt de quinze euros per a les dos semifinals de dissabte, per tal de facilitar l’assistència d’espectadors al primer equip.

També en aquesta ocasió el club organitzarà activitats a l’exterior del pavelló.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?