Esports i DJ en la Festa Intercampus 2024 de la UdL

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
14-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Esports i DJ en la Festa Intercampus 2024 de la UdL
    Peu de foto: 
    Una de les actuacions de 2023 / Foto: Consell de l'Estudiantat UdL

Aquest dijous, 14 de març, els estudiants de la UdL es preparen per gaudir de la Festa Intercampus, organitzada pels consells estudiantils de diverses facultats. La trobada tindrà lloc a la zona exterior enjardinada del campus de Cappont i inclourà emocionants tornejos esportius i un concurs de discjòqueis. La festa, que és exclusiva per a membres de la comunitat universitària, requerirà l'adquisició d'una entrada, i es demanarà el carnet UdL a l'entrada, ja que l'aforament està limitat a un màxim de 4.000 persones.

Les activitats esportives han començat a les 11 del matí amb el torneig de voleibol, seguit del torneig de futbol sala i del joc del "cementiri" a les 11:30. Els aficionats al beer pong podran participar en una competició emocionant a partir de les 15:00. Abans de les activitats esportives, a les 14:00, hi haurà un vermut popular per al personal docent i de gestió.

La música en viu prendrà rellevància a partir de les 19:00 amb el concurs Interdeejays, que busca el millor discjòquei del campus. Els cinc finalistes, seleccionats entre 19 candidats, actuaran en dos escenaris, i els assistents tindran l'oportunitat de votar pel seu favorit. El guanyador rebrà un premi de 300 euros, mentre que el segon i el tercer classificat rebran 200€ i 100€, respectivament.

Comparteix

També t'interessarà