Esquí, aventura i arbres en flor atreuen milers de turistes al Pirineu i el pla

REDACCIÓ
24-03-2019
  • Esquí, aventura i arbres en flor atreuen milers de turistes al Pirineu i el pla
  • Esquí, aventura i arbres en flor atreuen milers de turistes al Pirineu i el pla
  • Esquí, aventura i arbres en flor atreuen milers de turistes al Pirineu i el pla

Cap de setmana excepcional per al turisme a les comarques del Pirineu i del pla. Aquesta és una de les poques ocasions en què coincideix la temporada d’esquí amb la dels esports d’aventura i la floració dels arbres fruiters. Per aquesta raó, milers de visitants arriben a la demarcació atrets per alguna d’aquestes ofertes. En aquest sentit, milers d’esquiadors van acudir ahir a les pistes (1.830 a Port Ainé, 1.670 a Boí i 482 a Espot, mentre que Baqueira va apuntar que hi va haver una gran afluència de visitants). Molts altres turistes van participar en les activitats que es van programar. Per exemple, Boí Taüll celebra aquest cap de setmana el Snow Gay Weekend, que va omplir l’estació durant el matí d’ahir. S’ha de recordar que Port del Comte va tancar la setmana passada i que només Tavascan ofereix circuits de nòrdic.

A més, a causa del bon temps, la pràctica de l’esquí es pot combinar amb baixades de ràfting. El responsable de les empreses d’esports d’aventura del Sobirà, Flòrido Dolcet, va explicar que el sector ja es prepara per Setmana Santa, el plat fort de la campanya. Així mateix, es preveu que es restableixi la navegació de les barques al tram de la presa de l’Hostalet el proper 8 d’abril, després del final de les obres per assegurar la navegabilitat en aquest punt.

D’altra banda, unes 1.500 persones van acudir ahir als camps en flor d’Aitona l’últim dissabte de rutes guiades i avui preveuen rebre’n unes altres 1.500. Així mateix, 150 turistes van optar per recórrer les finques en flor d’Alcarràs durant l’última visita programada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?