Esterri estrena una tronca gegant i la fira de Nadal

X.RODRÍGUEZ / X.S.
06-12-2019
  • Esterri estrena una tronca gegant i la fira de Nadal
  • Esterri estrena una tronca gegant i la fira de Nadal

Esterri d’Àneu ha estrenat aquesta setmana una tronca gegant de dos tones, que es troba a la plaça de l’Ajuntament. L’ha talat a partir d’un arbre mort l’alcalde, Pere Ticó, amb l’ajuda d’altres regidors d’Esquerra i mesura tres metres de llarg i 1,5 d’alt. Així mateix, els carrers ja tenen nova il·luminació, que ha comptat amb una inversió de 5.000 euros (dels quals 2.000 que ha aportat la Fundació Catalunya-la Pedrera).

També s’han instal·lat ja avets i llums que l’ajuntament va posar a disposició de veïns i comerços per unificar la decoració nadalenca. A més, avui comença el Mercat de Nadal, amb 27 expositors de productes artesanals i estands que exhibiran ornamentació nadalenca, segons Ticó. Durant el certamen, els nens i nenes podran fer cagar la tronca. Per fer-ho, s’haurà de pagar la voluntat i el que es recapti es destinarà a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties minoritàries.

La d’Esterri no és l’única fira nadalenca de les comarques de Lleida. Així doncs, Cervera celebra demà el segon Mercat de Nadal i comptarà amb una vintena de parades. Per la seua banda, Solsona celebrarà també demà la Fira del Tió i Balaguer també organitza la tradicional Fira de Santa Llúcia.

Viu el #Nadal2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que el sector de l'hostaleria de Lleida hauria de tindre solucions...