REDACCIÓN
12-08-2018
Actualitzat: 12-08-2018 12:41
  • Estrena amb derrota del Pardinyes

El CF Pardinyes es va estrenar ahir a la pretemporada amb una derrota per la mínima davant de l’Osasuna (0-1), un dels rivals amb qui lluitarà aquesta campanya a la Segona divisió femenina. Les jugadores de Vidal Agné van anar de més a menys, encara que al final van pagar el cansament davant d’un rival una mica més rodat i que va sentenciar a la segona part amb una jugada a pilota aturada. El duel va ser molt equilibrat, sense que cap dels dos equips aconseguís imposar el seu joc. A la primera meitat, el Pardinyes va tenir millor actitud i hauria pogut trencar la igualtat, però el travesser ho va evitar en un xut de Carla Estopà. A la segona meitat, el joc va decaure i les lleidatanes van començar a notar l’esforç dels primers dies de la pretemporada, si bé l’Osasuna tampoc va tenir clares ocasions, més enllà d’una falta que Garde va aprofitar per sentenciar. El Pardinyes disputarà el pròxim partit amistós aquest dijous a casa davant de l’Igualada, un altre equip de la seua Lliga.

L’AEM també es va estrenar ahir a la pretemporada i ho va fer amb una derrota al camp del Reial Saragossa, equip acabat de descendir de la Primera divisió femenina (2-0). Les lleidatanes, que sumen una setmana i mitja de preparació, van tenir alguna ocasió clara al contraatac per inaugurar el marcador, però van ser les aragoneses les que van trencar la igualtat als 23 minuts a l’aprofitar Sara un error en la sortida de la pilota de l’AEM (1-0).

El gol va fer efecte en l’equip de Roger Lamesa, que no va reaccionar fins al tram final de la primera meitat, on Pichu va tenir a prop el gol de l’empat. A la represa, el joc va seguir pels mateixos camins, amb el Saragossa dominant i l’AEM sortint al contraatac. Al cap de pocs minuts, Madelyne va establir el 2-0, però en els últims 15 Pichu i Marina van tenir diferents ocasions per, almenys, retallar les distàncies.