Estrena de la Lliga Virtual

REDACCIÓ
11-05-2020
  • Estrena de la Lliga Virtual

La Lliga Ponent Virtual es va estrenar ahir amb 190 inscrits a la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que va donar nom a l’estrena d’aquesta recreació de les carreres populars que han hagut de suspendre’s a causa de la crisi sanitària. De caràcter obert i gratuït, aquesta iniciativa té com a objectiu mantenir molt viu l’esperit de la Lliga Ponent i compta amb un calendari de tretze cites, encara que està obert a noves propostes. La Lliga Ponent Virtual no és puntuable i els atletes, inscrits a través de l’app Strava, poden recórrer la distància que desitgin i sense limitació de localització, sempre dins de les indicacions actuals de les autoritats referents a la pràctica esportiva.

A la prova d’ahir hi va haver un homenatge a la Cursa de la Nòria, ja que Alfredo Martín, un dels habituals de la Lliga Ponent, va triar recórrer la zona pròxima a la nòria situada al costat del pavelló Onze de Setembre. Altres inscrits, com Iván Suárez, també van retre homenatge a la cursa amb una samarreta de l’edició anterior, i hi va haver atletes amb el buff commemoratiu. El recorregut més llarg va ser el d’Iván Sabaté, amb 21,04 quilòmetres, mentre que Joan Carles Charles i Consol Bosch van sumar 17,55 i 17,01, respectivament.

L’Embarrocat prendrà el relleu diumenge i la succeiran la Cursa del Sucre i la Cursa de la Cirera

La pròxima prova de la Lliga Virtual serà diumenge, amb la celebració de l’Embarrocat d’Aitona, mentre que la seguiran setmanalment la Cursa del Sucre de Menàrguens (dia 24), Cursa de la Cirera de Corbins (dia 31), 10K/5K de Fraga (7 de juny), Cursa de Sant Miquel de Lleida (14 de juny), Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi (21 de juny), Cursa de la Bassella de Miralcamp (27 de juny), Cursa de Torrefarrera (28 de juny), Mitja Marató de Tàrrega (5 de juliol), Cursa StargardtGo d’Agramunt (12 de juliol), Cursa Els Tres Tossals d’Alcoletge (19 de juliol) i la Nectarina Atlètica d’Alcarràs (26 de juliol). La intenció de l’organització de la Lliga Virtual és mantenir l’esperit de les carreres populars malgrat la situació actual.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?