Estrena històrica del Rodi Balàfia Vòlei a la Superlliga 2 amb derrota

Actualitzat: 08-10-2022 21:21
  • Estrena històrica del Rodi Balàfia Vòlei a la Superlliga 2 amb derrota
    Peu de foto:
    Foto Edgar Marín

El Rodi Balàfia Vòlei Lleida no ha pogut començar amb bon peu en la seva estrena històrica en la Superliga 2. L'equip, dirigit per Sergi Mirada, ha caigut derrotat per 0-3 davant de la seva afició en un partit que ha vingut marcat pels errors no forçats de l'equip local. El conjunt lleidatà ha començat molt bé el partit, jugant de tu a tu contra un equip molt més experimentat en la categoria i més conjuntat que els locals.

La clau del partit ha estat el primer set, que s'ha emportat l'equip visitant per un ajustat 24-26. En el segon set, lluny de baixar els braços, el Balàfia Vòlei ha tingut a les seves mans igualar el marcador, amb tantejos a favor de 14-11 i 17-14, moment en el qual l'equip local s'ha desconnectat i li han pogut els nervis del debut, perdent-lo 21-25.

El tercer set no ha tingut massa història, ja que l'equip visitant ha anat llançat per la victòria, mentre que els locals no han pogut entrar en cap moment en el set, cedint-lo per 19-25.