Estrena a Madrid de ‘Tírala alta’, documental de l’AEM campió de Lliga

REDACCIÓ
25-09-2018
  • Estrena a Madrid de ‘Tírala alta’, documental de l’AEM campió de Lliga

L’Escola de Cine Metrópolis de Madrid va estrenar dissabte Tírala alta, un documental de Rojo Rosenvinge sobre l’AEM infantil femení que va guanyar una Lliga masculina fa dos temporades i que entrenava el desaparegut Dani Rodrigo.

El film de Rosenvinge, codirigit per Sandra Baquera, narra en temps real el que va anar succeint durant aquella temporada històrica per al futbol femení, està dividit en capítols i compta amb la participació d’actors que narren, com si fossin les futbolistes lleidatanes d’adultes, la campanya que va tenir el seu punt àlgid amb la victòria davant el Pardinyes. “Heu aconseguit una cosa molt gran. Més del que penseu. Les noves generacions de noies que arribin es fixaran en vosaltres”, diu Dani Rodrigo en la xarrada de vestidor a l’acabar aquell partit. El documental, que pot visionar-se en plataformes com YouTube, ja ha estat seleccionat per participar en tres festivals internacionals: el China International New Media Short Film Festival, el Bengals International Short Film Festival de l’Índia i el Paraná International Films Festival de l’Argentina.

Després dels 22 emocionants minuts que dura el documental de Rosenvinge, hi ha una dedicatòria a Dani Rodrigo, que va morir el passat 24 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta