Estudiants d'EscHoTur Lleida impulsen una oficina mòbil d'informació turística per al Segrià Sud

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-03-2024
Actualitzat: 21-03-2024 12:26
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Estudiants d'EscHoTur Lleida impulsen una oficina mòbil d'informació turística per al Segrià Sud
    Peu de foto: 
    Alumnes d'EscHoTur Lleida

Els estudiants del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Guia, Informació i Assistència Turística (GIAT) de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida) proposen la creació d'una oficina d'informació turística mòbil per a la promoció del Segrià Sud, que servirà com a prova pilot per a la seva possible extensió a altres micropobles i poblacions rurals. L'impuls d'aquesta iniciativa va sorgir a instàncies de Mario Urrea, alcalde de Torrebesses i adjunt a la presidència de l'Associació de Micropobles, a més de president de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec. A la presentació, també hi han assistit Fermí Masot, alcalde d’Aspa i diputat de cooperació Municipal de la Diputació de Lleida; Mª Teresa Culleres, alcaldessa de Sarroca de Lleida; Axel Curcó, alcalde de Torres de Segre; i Sergi Quintillà, tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Serós.

El cicle formatiu GIAT consta de 2.000 hores repartides en dos cursos a Lleida, ofereix també coneixements d'enoturisme i inclou una modalitat dual amb pràctiques professionals en empreses i institucions rellevants del sector, que poden ser remunerades.

Els graduats d'aquest cicle podran exercir en diversos àmbits del sector turístic, incloent-hi esdeveniments, terminals de viatgers, empreses de transport i punts d'informació turística, aportant així un valor afegit al desenvolupament del turisme en zones rurals i micropobles.

Comparteix

També t'interessarà