Excessiu càstig per al Llista

28-04-2014
  • Excessiu càstig per al Llista

L'ICG Lleida va donar massa facilitats al Barcelona, un rival que no les necessita, i que va acabar clavant un càstig excessiu al Llista (0-7). L'equip d'Albert Folguera només va poder aguantar un quart d'hora el futur campió de la Lliga i veu ara com el marge que mantenia respecte a la zona de descens s'ha reduït a cinc punts, després de la victòria en aquesta jornada del Blanes sobre el Vilanova.

El Llista va jugar una bona primera part, però es va equivocar en la segona i va concedir gols en moments clau del partit per culpa d'errors evitables. El Barça es va mostrar letal, va marcar les dos accions d'estratègia de què va disposar (dos faltes directes) i va tenir en Aitor Egurrola tot un mur insuperable per als lleidatans que, a més, van errar les seues tres accions d'estratègia (dos penals i una falta directa) i van fallar ocasions clares, amb alguna bola al pal inclosa.

El Barça, que el pròxim cap de setmana afronta la Final Four, va donar la sensació que fins i tot va jugar en moltes fases a mig gas, sabedor que, quan ho necessita, sap donar un cop guanyador.

El Llista ja va tenir la sort d'esquena tot just començar el partit. Al primer minut de joc, Andreu Tomàs no la va encertar en un penal que va parar Egurrola. Van ser els millors moments de l'equip, seriós darrere i capaç d'arribar amb perill a la porteria blaugrana.

Però aquesta seguretat va resistir sols un quart d'hora. Al minut 16 li van anul·lar un gol a Panadero, per elevació de bola i, en la jugada següent, una contra, Pascual va firmar el 0-1, que va precedir dos gols de Marín, el segon després d'una blava a Andreu Tomàs, que va deixar el 0-3 al descans. La segona part només va servir perquè el Barça fes més gran la ferida (0-7).