Exigeixen canvis jurídics contra la violència masclista

REDACCIÓ
05-02-2019
  • Exigeixen canvis jurídics contra la violència masclista

El col·lectiu en defensa dels drets de les dones, Marea Lila, va tornar a manifestar-se ahir a l’Eix Comercial per mostrar el seu rebuig davant de qualsevol tipus de violència masclista. Com cada primer dilluns de mes, una vintena de persones van recórrer el trajecte des de la plaça dels Fanalets a la plaça Paeria amb proclames com “ens volem rebels, lliures, combatents i amb vides dignes” o “ni una més”.

“El feminicidi és només la punta de l’iceberg, fan falta canvis estructurals per eradicar el patriarcat com una modificació integral de la llei que incorpori els diferents tipus de violència contra les dones, un cos judicial realment especialitzat en violència masclista i que no responsabilitzi la denunciant”, van reivindicar ahir durant la lectura d’un manifest.

“No morim, ens maten”, van concloure, al mateix temps que van demanar una gestió pública dels serveis d’atenció a les dones maltractades. “Ja no podem més. Estem fartes que ens matin i ens agredeixin davant la indiferència més absoluta perquè, si ens toquen a una, ens toquen a totes.”

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?