Èxit de la Fita 973, prova en homenatge als germans Màrquez

REDACCIÓ
14-01-2019
  • Èxit de la Fita 973, prova en homenatge als germans Màrquez
  • Èxit de la Fita 973, prova en homenatge als germans Màrquez

Més de 230 persones van participar ahir en la primera edició de la prova de muntanya Fita 973, que pretenia donar a conèixer els camins pròxims a Cervera i retre homenatge a Marc i Àlex Màrquez, ja que els recorreguts (de 7 i 13 quilòmetres) es van dissenyar per itineraris naturals que freqüenten els pilots per entrenar-se a la seua ciutat natal, segons va explicar Genís Cuadros, preparador dels germans Márquez i membre de la BTT la Segarra, entitat organitzadora.

De fet, la primera edició de la prova, amb sortida i arribada a Vergós, va comptar amb la participació de Marc i Àlex, que van córrer a la prova llarga i van quedar quart i tercer, respectivament. Cuadros va explicar que “l’objectiu és que la prova tingui continuïtat i poder celebrar-la cada any en aquestes dates per poder comptar amb la presència de Marc i Àlex”.

Els guanyadors de la prova llarga van ser Sergi Rodríguez, seguit d’Andreas Lindgren i Àlex Márquez. En dones, la primera va ser Ona Sociats, seguida d’Anna Rosinés i Ainhoa Barrionuevo. A la prova curta, el guanyador va ser Xavi Carulla, seguit de Lluís Roselló i Xavier Folch. En dones va guanyar Laura Mota, seguida de Charlotte Beaudenuit i Núria Moncasí.

Els germans Màrquez van explicar a la Segarra TV que durant la setmana van estar ajudant l’organització. Marc va revelar que “no sabia si córrer o no”. “Amb l’espatlla estem encara de pretemporada i ara començo la preparació física, però amb compte per no tenir cap caiguda”, va explicar. Tant Marc com Àlex van coincidir a dir que va ser un circuit “molt tècnic i difícil”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta