Èxit del Posa’t la Gorra! a Balaguer

REDACCIÓ
06-05-2019
  • Èxit del Posa’t la Gorra! a Balaguer
  • Èxit del Posa’t la Gorra! a Balaguer

La jornada solidària Posa’t la Gorra! de Balaguer ja és un clàssic. Ahir es va celebrar la quarta edició a la capital de la Noguera en una festa que va permetre recaptar aproximadament 35.000 euros per a Afanoc, l’Associació de Nens amb Càncer, que es destinaran a la millora de la qualitat de vida de les famílies amb fills amb càncer i al manteniment de la Casa dels Xuklis. A més, aquest any la comissió organitzadora de la festa de Balaguer també ha decidit destinar una altra part dels fons recaptats a la investigació del càncer infantil a través del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Les carreres de cinc i deu quilòmetres i una caminada van donar el tret de sortida a una jornada en què van col·laborar més d’un centenar d’empreses. Un dels punts de més interès va ser la Fira dels Somnis, un espai en el qual petits i grans van poder gaudir amb més de 135 activitats lúdiques i educatives distribuïdes per diferents temàtiques.

L’acte va ser conduït per la periodista i presentadora de Lleida TV Mariví Chacón. El moment més emotiu va ser la lectura del manifest, a càrrec de dos membres del grup de joves d’Afanoc de Lleida, que van descriure les necessitats i vivències que apareixen quan cal fer front a la malaltia durant l’adolescència.

Posa’t la Gorra! és la campanya de sensibilització més important d’Afanoc. L’objectiu és donar a conèixer la realitat al voltant dels nens i adolescents que pateixen càncer i de les seues famílies.

Aquesta iniciativa permet recaptar fons per poder mantenir la Casa dels Xuklis, destinada a les famílies que han de desplaçar-se a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència, i per als serveis de suport psicosocial que Afanoc ofereix als afectats quan retornen a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next