Èxit del programa JoVa a Camarasa amb 28 participants

REDACCIÓ
Publicat: 
01-08-2023
Actualitzat: 01-08-2023 9:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Èxit del programa JoVa a Camarasa amb 28 participants
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Camarasa

L’Ajuntament de Camarasa ha finalitzat una nova edició del programa “Jova. Joves i Valors”, que desenvolupa juntament amb l’Oficina Jove de la Noguera i que enguany ha comptat amb la participació de 28 joves de Camarasa i Sant Llorenç de Montgai.

La iniciativa pretén que durant dues setmanes d’estius, els i les nenes, d’entre 12 i 17 anys, duguin a terme feines de voluntariat en diferents punts del municipi, a més d’altres tasques de sensibilització i el foment del treball en equip. Entre aquestes, s’han fet mecàniques de presa de decisions grupals, redacció de consells per combatre les onades de calor, calendari de feines per optimitzar el treball de totes. Alhora, han fet feines d’arranjament de la pista esportiva, com el repintat de les línies del camp, neteja prèvia de la zona, entre altres. També han treballat en el projecte Pati de l’Escola, adequant la cartelleria del mur de la piscina i eliminació de pintades en diferents espais de Camarasa. A més, el jovent ha restaurat bancs, alguns d’ells pintats de nou amb colors inclusius, que identifiquin el poble com un lloc respectuós i lliure de violències.

L’alcaldessa, Elisabet Lizaso Cantón, ha destacat l’èxit d’aquesta edició pel que fa al nombre de participants per un municipi com Camarasa. En aquest sentit, Lizaso també assenyala que aquest jovent “demostra el seu compromís per vetllar per uns equipaments al servei de les persones, i trenquen amb alguns prejudicis que malauradament provoquen un grup molt reduït de persones, ja que la majoria de joves tenen una gran consciència social, valors i respecte per patrimoni”.

Comparteix

També t'interessarà