Èxit dels horts urbans a Castelldans

REDACCIÓ
22-04-2020
  • Èxit dels horts urbans a Castelldans

Donat l’interès creixent demostrat en aquests darrers dies, sobretot per part del jovent del poble, l’Ajuntament de Castelldans s’ha plantejat per aquest proper 2021, l’ampliació de l’espai municipal dedicat a horts urbans.

Actualment l’espai està habilitat per 11 horts i tots estan ocupats. La iniciativa es va iniciar al 2015 i els beneficiaris tan sols han de pagar les despeses de subministrament d’aigua i qualsevol altra despesa de manteniment que es pugui generar. Les parcel·les s’entreguen per termini d’un any prorrogable successivament per anualitats. Els arrendataris tenen l’obligació de tenir cura adequada dels horts. I en cap cas es podrà ocupar amb estris o brossa els voltants de la parcel·la adjudicada.

Els arrendataris es comprometen a mantenir la parcel·la en perfectes condicions, així com també quatre metres al voltant de la mateixa, amb els corresponent tractaments d’herbicida així com d’una correcta sega. 

Els horts urbans són un mètode d'incorporació dels espais verds públics dins els espais urbans, i contribueixen, en diferent manera, a la millora de la salut i a una major qualitat de vida de les persones usuàries.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta