Experiències gastronòmiques, nou projecte de LleidaJove

REDACCIÓ
12-10-2019
  • Experiències gastronòmiques, nou projecte de LleidaJove

LleidaJove ha organitzat per aquest trimestre tres workshops de cuina creativa per a joves fins a 35 anys. Per dur a terme els continguts LleidaJove compta amb la col·laboració de la pastisseria Tugues, el restaurant Ferreruela i Archicookture, que desenvoluparan tallers a l’octubre al novembre i al desembre respectivament. L’objectiu és donar continuïtat a aquest projecte durant el 2020 i que s’hi sumin altres col·laboradors de renom de la ciutat per potenciar la creativitat dels joves a la cuina

El primer workshop es farà el dijous 17 d’octubre a les 18 h a l’obrador del Tugues i serà de pastisseria creativa. El segon es realitzarà al restaurant Ferreruela el 20 de novembre a les 19 h, serà de cuina i inclou el sopar. El tercer tindrà lloc a la Casa de Fusta i s’elaborarà un dolç de Nadal amb el seu packaging.

Les persones interessades en aquestes experiències gastronòmiques han de fer la inscripció a LleidaJove La Palma (C/La Palma, 6-10).

Les propostes culinàries formen part de la nova Agenda Jove de Tardor de la Paeria i les inscripcions a les activitats ja estan en marxa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next