Famílies de la Vall de Boí no porten els fills a l'escola per problemes amb un docent

ACN
15-09-2020
  • Famílies de la Vall de Boí no porten els fills a l'escola per problemes amb un docent
    Peu de foto: 
    Imatge arxiu

L'escola de la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça, ha obert les portes aquest dilluns però cap família ha portat els seus fills a centre. Aquesta és una mesura de protesta per mostrar el desacord amb un docent. Els pares i mares demanen a Educació que substitueixi el docent però el Departament només ha ofert la contractació d'un supervisor. Mentre no es fa efectiva cap de les opcions plantejades, dimarts, les famílies seguiran sense portar els fills a l'escola. L'Ajuntament de la Vall de Boí actua de mediador entre les parts implicades, que esperen poder començar el curs el pròxim dimecres. L'AMPA demana la substitució del docent per "falta de confiança" i "problemes de convivència" viscuts als curs 2013-2014.
En un comunicat, l'AMPA ja va manifestar "una falta de confiança" envers el docent d'acord amb "diversos problemes de convivència" viscuts durant el curs 2013-2014. Ja llavors, els pares van demanar a Educació la seva substitució i el departament va assignar a una professora de reforç perquè li supervisés la feina de prop, mesures que ara reclamen de nou. L'AMPA recorda que centres de Sort, La Vall Fosca o Tremp també van tindre "problemes" amb aquest docent que van marcar, ja aleshores, l'inici del curs escolar amb protestes similars.

El comunicat de l'AMPA assenyala que l'any 2017 el Departament d'Educació va expulsar el professor de la borsa d'interins durant dos anys considerant que hi havia una "evidència de falta de competències professionals".
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta