"Fem assessoria fiscal, laboral i assegurances de qualsevol tipus d’empresa"

REDACCIÓ | Laura Gómez
17-05-2021
  • "Podem assessorar conjuntament en l’aspecte fiscal, laboral i en assegurances de qualsevol tipus d’empresa"

Gabser és una assessoria fiscal i laboral que dóna servei als particulars, autònoms i empreses. Fa més de 30 anys que es troben dintre del sector amb els seus serveis.


Quins tipus de servei doneu?

Som assessoria fiscal i laboral, a més de ser corredoria d’assegurances. Dins l’àmbit fiscal estem enfocats per una banda a l’empresa, tant societats com autònoms. Fem comptabilitats, impostos com pot ser IVA, societats, IRPF i assessorar a les empreses. D’altra banda tenim com a clients a particulars, sobretot per les declaracions de la renda i també liquidacions d’herències, transmissions i donacions.

En l’aspecte laboral el nostre client principal son les empreses per assessorar en els contractes de treball i acomiadaments, altes i baixes de treballadors, confecció de nòmines i tot lo relatiu als treballadors. També assessorem als particulars, normalment treballadors que han estat acomiadats pel càlcul de les indemnitzacions o persones que volen demanar la jubilació i diferents tipus de pensions que es puguin tramitar.

En el camp de les assegurances, som corredoria que portem una infinitat de companyies, productes i rams, que ens permet poder oferir al client el producte més adient a les seves necessitats, amb companyies especialitzades i preus adequats. A més, som gestoria administrativa, podent realitzar matriculacions i canvis de nom de vehicles.

Sou especialistes en un àmbit específic?

El nostre fort és l’empresa, sense distinció de tipus, mida o de número de treballadors. Podem assessorar conjuntament en l’aspecte fiscal, laboral i en assegurances de qualsevol tipus d’empresa.

Tenim especialistes en cada departament. El nostre equip humà està format per quinze persones amb ànims de servir als nostres clients, tant si és donant un servei integral en tots els nostre departaments com si és en qualsevol dels servis que podem oferir.

Quants anys porteu donant servei? 

Portem més de 30 anys assessorant empreses en l’àmbit fiscal, laboral i d’assegurances, penso que abans dels 30 anys que portem els actuals gerents ja se’n portaven 30 més d’anys amb els fundadors de GABSER.

Teniu ofertes especials o descomptes d'assessoria durant la campanya de la Renda 2021?

Tenim el preu especial que fem sempre per la campanya de renda, però no fem descomptes ja que pensem que el servei que donem cal valorar-lo i, en definitiva, el preu és el que hi ha al mercat.

Quin paper compleixen les gestories dintre de la declaració d'impostos?

La confecció dels diferents impostos, tant per empreses com per a particulars, és molt complexa, infinitat d’apartats, de particularitats i excepcions que no ajuden a fer les coses fàcils, però que si donen peu a cometre errors, i amb els impostos els error son molt cars, perquè les sancions son altes. A més, el canvi normatiu freqüent obliga a actualitzacions constants, de manera que és complicat seguir els impostos d’un any per un altre, i més encara fer previsions de futur. Per tot això és important una gestoria, perquè ens hi va la feina i els diners en estar actualitzats i molt preparats. Una empresa o un particular no pot seguir el ritme normatiu, tant en impostos com en aspectes laborals. Necessita un especialista, i aquí entrem nosaltres.

Per què és millor gestionar la declaració de la Renda amb vosaltres?

La Renda és l’impost estrella, pel volum de persones que la fan i pel volum de recaptació que comporta, però això no vol dir que sigui simple de fer, a l’inrevés, tot i que hisenda faciliti dades fiscals que molts cops son errònies (com aquest any amb les prestacions del ERTOS). La realitat és que te una complexitat legal important i que es veu augmentada quan cal fer-la per una web.

Existeixen deduccions que es poden aplicar o no segons diferents condicionants que és complicat dominar, hi ha ingressos que no tributen i altres que si, també hi ha les rendes dels empresaris, guanys o pèrdues que es puguin tenir, i no oblidem els que tenen obligació de fer l’impost de patrimoni.

Ara mateix confirmar l’esborrany de hisenda és una temeritat, no oblidem que aquest esborrany conté errors i que les sancions no les perdonaran.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?