SEGREcom
31-07-2016
Actualitzat: 01-08-2016 11:30
  • Ferran Julià, plata en els 400 a l’Estatal

La natació lleidatana va aconseguir ahir la quarta medalla en els Campionats d’Espanya de categoria infantil, que es disputen a Màlaga, i la tercera per al nadador del CN Cervera Ferran Julià. Aquesta vegada, el jove prodigi de Pallerols va aconseguir la medalla de plata en la prova dels 400 metres lliures.

Ferran Julià, com passa amb l’altra gran promesa de la natació lleidatana, Paula Juste (CN Lleida), continua recollint medalles en les competicions a les quals acudeix. Si en la jornada inaugural aconseguia la de plata en els 1.500 metres lliures, divendres afegia la de bronze en els 200 papallona i ahir, una altra de plata en els 400 lliures, sempre en la categoria de 16 anys.

S’ha de recordar que l’altra medalla lleidatana la va aconseguir divendres Cristina García (CN Lleida) amb una plata en els 200 esquena 15 anys. Pel que fa a la resta dels resultats de la jornada d’ahir, i en concret dels nadadors del CN Cervera, Núria Caldera va acabar dinovena i Maria Besora, vint-i-tresena en els 200 lliures 15 anys; Laia Torra, la catorzena en 200 lliures 14 anys, i Abril Costa, la divuitena en els 200 braça categoria 15 anys.

Pel que fa als representants del CN Lleida, Alejandro Serrano va acabar al lloc dotzè en els 50 lliures, Roger Miret va ser catorzè en 100 papallona i Eudald Alsina, el divuitè en els 100 papallona.

Per la seua part, el CN Tàrrega, que també competeix en aquest Estatal infantil de Màlaga, va tenir ahir la seua gran protagonista destacada, Carla Torra, que va finalitzar en cinquena posició en la prova dels 200 braça. D’altra banda, Ignasi Bernaus, també del CN Tàrrega, va acabar en novena posició en els 100 metres braça, millorant un segon el seu millor temps.

Avui finalitzarà la competició i va ser ahir quan es van batre quatre rècords del campionat a càrrec de Nadia González (Canoe), Estela González (Lares), Andrea Feng (Barceloneta) i Alberto García (Gredos).