Festa de l'esportivitat al camp del Balàfia

REDACCIÓ
17-06-2019
  • Festa de l'esportivitat al camp del Balàfia
  • Festa de l'esportivitat al camp del Balàfia

Les instal·lacions de la UE Balàfia van acollir ahir la Copa Valors, un torneig de futbol base, que impulsa el fair play i prioritza l’esportivitat al marcador, a l’implicar en el bon comportament jugadors, entrenadors i mares i pares. En aquest sentit, el torneig va incorporar un tercer temps de camaraderia, en el qual els dos equips van dialogar després del partit i es va crear un mural en què mares, pares i fills van penjar dibuixos amb frases per tal de fomentar els valors cívics.

El torneig, organitzat per la UE Balàfia, juntament amb l’empresa Sports Challenge, va reunir 8 equips diferents –4 en categoria benjamina i 4 en categoria prebenjamina– de la UE Balàfia, del Bellpuig, la UE Gardeny, el Tàrrega i l’Escola Pinyana. En el moment d’establir els guanyadors, l’organització va tenir en compte, a banda dels resultats dels partits, les targetes verdes –cada jugador en rebia una per cada gest d’esportivitat– i les votacions a la millor afició. Els vencedors van ser la UE Gardeny, en prebenjamina, i el Bellpuig, en benjamina. A més, la UE Balàfia, es va emportar el premi a la millor afició.

El futbolista lleidatà de l’Interclub d’Escaldes d’Andorra, Genís Soldevila, va apadrinar aquesta edició, que va culminar la temporada del projecte Escola de Valors, posat en marxa per la UE Balàfia i General d’Estudis en centres escolars. A més, la jornada també va tenir un vessant solidari, ja que es va oferir la possibilitat de fer un donatiu a l'IRB Lleida.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next