Festa del Vilanova de l’Aguda pels quaranta anys

REDACCIÓ
09-06-2019
  • Festa del Vilanova de l’Aguda pels quaranta anys
  • Festa del Vilanova de l’Aguda pels quaranta anys

La UE Vilanova de l’Aguda va celebrar ahir a tot tren i fins a altes hores de la nit la festa pels quaranta anys ininterromputs que porta el club competint com a federat malgrat la seua modèstia i els limitats recursos. Val a recordar que el Vilanova de l’Aguda és l’equip de la població més petita del futbol lleidatà, ja que aquest municipi no supera els 200 habitants.

Unes quatre-centes persones es van donar cita ahir en aquesta jornada entre jugadors i exjugadors, tècnics i extècnics, i socis i aficionats del club per commemorar aquest èxit per a una entitat tan modesta.

Hi va haver diverses activitats ludicoesportives durant tota la tarda com jocs per a grans i petits, exposició d’objectes i trofeus del club, exhibició de vídeos commemoratius i fins i tot es va inaugurar un enorme mural elaborat per la jove artista Núria Angrill en el qual es reflecteixen els quaranta anys de futbol i el lema amb què els seus seguidors donen suport a l’equip: “Amunt, amunt, Vilanova!” La celebració es va acabar amb un sopar en una gran carpa habilitada per a l’ocasió i una sessió musical a càrrec de DJ Discomunio.

Entre les autoritats assistents s’ha de destacar la presència del conseller de Treball i Assumptes Socials, Chakir el Homrani, que va ser rebut per l’alcaldessa de Vilanova, Montserrat Fornells. Aquesta és la major fan del club i, a més, component de l’únic grup d’animació de l’equip, les cheerleaders.

L’equip competeix a Tercera Catalana i només ha tingut en aquests quaranta anys dos presidents (Josep Capell i Pere Argelich, que va morir l’octubre passat i la memòria del qual va ser també molt present ahir en la celebració).

El municipi de Vilanova de l’Aguda està format pels nuclis poblacionals de Vilanova, Ribelles, l’Alzina, Vilalta, Guardiola, les cases de la Vall o de Valldàries i un total de 35 masies.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?