Festa gegant a Mollerussa

J.GÓMEZ
19-05-2019
  • Festa gegant a Mollerussa
  • Festa gegant a Mollerussa
  • Festa gegant a Mollerussa
  • Festa gegant a Mollerussa
  • Festa gegant a Mollerussa
  • Festa gegant a Mollerussa

Dissabte de festa major a Mollerussa. Centenars de persones van participar en la vintena d’activitats que es van celebrar ahir, que van barrejar música amb esports o les tradicionals sardanes. Per començar, la per plaça de vianants Manuel Bertrand va obrir les portes a les nou del matí per acollir la 26 edició del Mercat de Festa Major, que organitza la Cambra de Comerç local juntament amb l’associació Mollerussa Comercial. Alhora, es van celebrar competicions esportives com un torneig de tenis taula a l’aula magna de l’institut Terres de Ponent, la tirada de bitlles a les pistes municipals o el torneig escolar d’escacs Memorial Ígor Flórez a L’Amistat. Els aficionats al country van poder ballar line dance al carrer Ciutat de Lleida mentre que els més petits van tenir l’oportunitat de descobrir el món de circ a través d’un taller de la companyia Trapetelando que es va dur a terme al parc municipal. També es va fer una sessió d’espíning a la plaça de l’Ajuntament, amb èxit de convocatòria. No hi van faltar les sardanes al carrer Ciutat de Lleida.

A la tarda, es van celebrar activitats multitudinàries com la Trobada Gegantera i Grallera, que va comptar amb la participació d’una dotzena de colles, entre les quals L’Arreu de Mollerussa, la Pelagalls de Sidamon o la de Ponts.

Els concerts compten amb un punt d’informació que actuarà en cas d’agressions sexistes

L’envelat instal·lat al carrer Crist Rei va ser escenari de la cinquena Jove Fest! de Jovent de Mollerussa, que va comptar amb les actuacions dels grups locals La Reixa i Tabalats. Val a destacar que en aquesta edició els concerts compten amb un punt d’informació que informa i actuarà en cas d’agressions sexistes o discriminatòries. 

Per aquest diumenge estan previstes a Mollerussa iniciatives com la Trobada Motera de Festa Major o una bicicletada popular. El teatre L’Amistat serà escenari d’un concert a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band a les set de la tarda.

El municipi de Linyola també celebra aquests dies la festa major de maig, en la qual no falta la tradicional Festa de les Cassoles, que va reunir divendres unes 800 persones. Ahir es va portar a terme una cercavila amb els Gratali i l’espectacle d’animació a càrrec d’El Circ de Margarito i Nurula. Aquest municipi del Pla serà escenari avui diumenge de la sisena Fira de la Camamilla i Tractors Antics.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?