FGC busca atreure al Pirineu turistes que visiten Barcelona

REDACCIÓ
19-06-2019
  • FGC busca atreure al Pirineu turistes que visiten Barcelona

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) buscarà atreure al Pirineu turistes que visiten Barcelona. Així ho va explicar ahir el president de l’empresa pública, Ricard Font, durant la presentació de l’oferta d’estiu de trens turístics i estacions de muntanya de FGC, entre les quals Port Ainé i Espot Esquí. Font va afirmar que l’objectiu és que “els turistes que arriben a Barcelona sàpiguen que a poques hores tenen unes grans destinacions on gaudir de la natura, la gastronomia, la cultura i els esports”.

Font va puntualitzar que la voluntat de FGC és “promocionar les muntanyes al voltant de Barcelona” i “segellar la nostra aliança amb els parcs naturals, perquè som la seua porta d’entrada”. En aquest sentit, Ferrocarrils va presentar Port Ainé i Espot, al Sobirà, com a “escenari per a tota mena d’excursions i rutes de senderisme” i va recalcar que la primera és a l’“àrea d’influència del Parc Natural de l’Alt Pirineu” i la segona “molt a prop del Parc Nacional d’Aigüestortes”.

Quant a les activitats a les estacions del Pallars Sobirà, Port Ainé obrirà la temporada d’estiu el cap de setmana del 6 i 7 de juliol. A partir del 13 de juliol, obrirà cada dia fins a l’1 de setembre.

Els visitants disposaran del parc lúdic i d’aventura de l’estació de Rialp, amb jocs com un pont penjant i una tirolina, entre d’altres. Així mateix, posarà en marxa la Solevar Cronoescalada 2019, un recorregut en pujada per a bicicleta de carretera amb un desnivell de 1.228 metres i una longitud de 18,6 quilòmetres. Pel que fa a l’estació d’Espot Esquí, acollirà la carrera de muntanya del Quilòmetre Vertical de Vall de Peguera, que surt des del poble d’Espot i arriba fins al refugi Josep Maria Blanc.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?