Final a una ratxa històrica del Mollerussa

17-12-2018
Actualitzat: 17-12-2018 10:42
  • Final a una ratxa històrica del Mollerussa

El Mollerussa va perdre per la mínima en la seua visita al camp del Muntanyesa i va posar fi d’aquesta manera a una ratxa històrica de 56 partits consecutius sense conèixer la derrota (1-0).

Els aficionats del conjunt dirigit per Josep Maria Turull, que es van congregar al Centre Cultural de Mollerussa coincidint amb la retransmissió del partit per part de la Federació Catalana de Futbol, no van poder celebrar una nova victòria del seu equip, ja que els del Pla d’Urgell van gaudir d’ocasions per emportar-se el triomf, però el mal estat del terreny de joc i la falta de pólvora dels homes d’atac van provocar que, en una jugada individual de Joshu, el partit es decantés a favor de la Muntanyesa.

Els primers 45 minuts del partit van estar marcats per la igualtat entre tots dos conjunts, amb molt joc de control, però escasses ocasions, entre les quals van destacar dos de molt clares per al Mollerussa, si bé la Muntanyesa també va tenir alguna opció d’avançar-se aen el marcador abans del descans. Tanmateix, cap dels dos equips no va estar inspirat en la rematada final i el primer temps va acabar amb l’empat sense gols inicial (0-0).

Després del pas pel túnel dels vestidors, el partit va canviar per complet, ja que tant Muntanyesa com Mollerussa es van llançar a l’atac sense miraments. Aquesta anada i tornada constant va afavorir els locals, que cada vegada posaven en més dificultats la defensa visitant, amb ocasions cada cop més perilloses fins que, al minut 73, Joshu va aconseguir marcar el que a la fi seria l’únic gol del partit (1-0). Després del gol encaixat, el Mollerussa va intentar buscar l’empat, però els minuts van passar sense que res passés i el marcador es va mantenir inamovible fins al xiulet final. Primera derrota de la temporada per a un Mollerussa que, malgrat això, es manté com a líder del Grup II de Primera Catalana amb 32 punts, encara que veu com se li atansa a la taula el Manresa, segon classificat amb 29 punts en el seu historial i un partit menys, així com el seu rival d’ahir, la Muntanyesa, que suma també 29 punts i ascendeix fins a la tercera posició. Petit sot dels homes de Josep Maria Turull, que tan sols han sumat els tres punts en un partit dels últims cinc que han disputat (una victòria, una derrota i tres empats). La pròxima jornada, el Mollerussa rebrà a casa el Manresa.