Finalitza el termini per presentar candidatures per a la imatge gràfica de la Diada

ACN
04-07-2022
  • preview diada
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Aquest dimecres a les 15 hores finalitza el termini per presentar candidatures per al concurs que el Govern ha obert als professionals del disseny i de la comunicació visual per crear la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya del 2022. És la primera vegada que la imatge gràfica de l’Onze de Setembre sorgeix d’una acció participativa. L’obra guanyadora serà escollida per un jurat de set membres entre deu finalistes i es donarà a conèixer al setembre. El guanyador serà l’adjudicatari d’un contracte menor de serveis de 5.000 euros per desenvolupar totes les aplicacions que es derivin de la difusió de la imatge de la Diada. Mentre que cadascun dels finalistes rebrà una compensació econòmica de 2.100 euros.

En una primera fase, els participants hauran de presentar, de forma anònima, un portfoli amb un mínim de dos i un màxim de vuit projectes anteriors de campanyes gràfiques i de direcció d’art en disseny gràfic i comunicació visual.

Entre aquests participants, el Jurat triarà deu finalistes que, en una segona fase, se’ls lliurarà un brífing i hauran d’elaborar una proposta creativa per a un cartell de 70x100 cm, així com la idea d’aplicació gràfica en altres formats (digitals i físics).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta